By Martin Prehn

En gyser-antologi med tretten små historier, der sammen danner en samlet fortælling om et kommende skisme for menneskeheden.

Show description

Read Online or Download 13 små snit (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Get Frihed - med residual indkomst: Om hvordan penge tjenes uden PDF

Alle mennesker kunne med fordel have mindst to (og helst tre) af hinanden uafhængige indtægtskilder. Mindst én af disse bør være en residual indkomst. Stopper en af indtægtskilderne, vil det ikke påvirke økonomien nævneværdigt (medmindre guy bruger alt hvad guy tjener), og guy er således ikke så sårbar over for fx fyring, kundeflugt, konjunktursvingninger eller lignende.

Get Bliv klar til vægttab: - og tab dig med professionsbachelor PDF

New york lavatory: ”Bliv klar til vægttab – og tab dig med Helle Marcussen””Bliv psykisk klar og få overskud til at ændre dine kostvaner, inden du kaster dig ud i slankekure der er dømt til at mislykkes”, citat af Helle MarcussenIfølge professionsbachelor i ernæring og sundhed Helle Marcussens lavatory, skal du ikke lide af sult for at tabe dig!

New PDF release: Tom Nolting - mod alle odds: Bind I (Danish Edition)

Fortællingen – som genremæssigt befinder sig i krydsfeltet mellem en ungdoms- og voksenroman – handler om en ung mand, som ret despatched i opvæksten finder ud af, at han kan noget, som kun ganske få andre mennesker kan i kraft af en helt speciel shape for intelligens. Som 16-årig gennemlever han et forfærdeligt mareridt sammen med three af hans klassekammerater, og den ubehagelige hændelse ender i en katastrofe.

Download e-book for kindle: Løgnens testamente (Danish Edition) by Hans T. Nielsen

Løgnens testamente er delt op i to bind. Bind 1 er vinklet ud fra en alvidende individuals oplevelse af de forskellige begivenheder og hændelser, og fortællingen foregår i three. individual, mens lavatory 2 er en jeg-fortælling, hvor forfatteren udlever sin helt personlige tolkning af Nietzsches sentens ”Man er den, guy bliver”.

Additional resources for 13 små snit (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

13 små snit (Danish Edition) by Martin Prehn


by Edward
4.0

Rated 4.84 of 5 – based on 40 votes